onsdag 31. januar 2024

Heia Hamas...

Terrorunionen Hamas & UNRWA

Mens resten av den siviliserte verden velger å fryse støtten til FN-organisasjonen UNRWA, som er avslørt som en terrororganisasjon direkte involvert i draps og voldtektsorgien i Israel 7. oktober, velger Norge å opprettholde støtten til kjeltringspakket. 

At penger til UNRWA for lengst er avslørt som penger til Hamas ser ikke ut til å affisere den antiisraelske venstresiden i Stortinget det aller minste. Her er det mye gammel grums med fornyet spirekraft.

Bitte lille Norge er verdens femte største giverland til UNRWA

Alle penger som går til Gaza via UNRWA går i virkeligheten til Hamas som er den folkevalgte myndighet og som styrer alt i Gaza. Det er ikke mulig å forhindre at norske såkalte bistandsmidler til Gaza går til Hamas direkte eller indirekte. 

Norge er blant de største giverlandene til UNRWA og ligger på femteplass foran Japan. Mens Sverige fryser en støtte på 31 millioner, opprettholder Norge sin støtte til terrororganisasjonen med hele 1,1 milliard fordelt over en fireårsperiode fra 2022.  

Norsk presse forsøker å bagatellisere UNRWAs deltakelse i drapsorgien med formuleringer som at det "kun" var 12 UNRWA-ansatte som deltok aktivt, og at det er få i forhold til at UNRWA har 30 000 (?) ansatte. 

Heie Hamas...

Norske nyhetsmedier fremstår som om de står på Store Stå og heier på Hamas mens de med flid unngår å nevne at UN Watch har avslørt at 3000 UNRWA-ansatte lærere hyllet massakren i en Telegram Group-Chat 7. oktober 2023. Det er dessuten for tidlig å si om det var enda flere UNRWA-ansatte som deltok aktivt i massakren, men nyheter er varslet fra Israel som hele tiden konfiskerer mengder med materiale på PCer og annet i Gaza. 

Den norske stürmer-pressen uttrykker indignasjon over at Israel var så sleipe at de slapp nyheten om UNRWAs deltakelse i drapene samtidig med at en FN-klovnedomstol i Haag varslet folkemordsak mot Israel på bakgrunn av av fiktive drapstall sluppet av Hamas og verifisert av UNRWA. Kjekt at drapstallene er godkjent av UNRWA, for da kan norsk presse skrive: Ifølge FN! Og er det ifølge FN; ja da er det jo virkelig sant.

Ifølge tall i norsk presse drepes det i løpet av seks dager flere barn i Gaza enn det har blitt gjort i hele Russland Ukraina-krigen? 

Vanvittige påstander som - så vidt vites - har blitt stående uimotsagt, bortsett fra på nettsiden Profetiene.

Men staten Israel vil overleve om så hele verden går imot den; husk hvordan det gikk med Goliat

Venstresiden og den islamske verdens våte drøm om total utslettelse av staten Israel vil ikke bli effektuert, der er bibelens profetier tydelige. 

Helt tydelige.

_____________

Ingen kommentarer: