tirsdag 23. januar 2024

Nyhetsmedier sprer falske dødstall i Gazakrigen for å sverte jødene

Utrolig hvilket lavt nivå norske nyhetsbyråer og aviser har degradert seg til

Å bruke terrorunionen Hamas & UNRWA som direkte eller indirekte kilder til de påståtte dødstallene i Gaza, slik mange norske aviser gjør helt ukritisk, er helt klart antisemittisme, da disse oppkonstruerte falske dødstall kun har til hensikt å sverte jødene. Å bruke Hamas & UNRWA som kilder er like troverdig som å bruke Taliban og ISIS som kilder. 

Det kommer heller ikke frem i Norske aviser at Hamas både skyter egen befolkning i ryggen, som da den flyktet sørover på Gaza, og jevnlig sender raketter mot egen befolkning for å gi Israel skylden. Slik som etter rakettangrepet på al-Shifa sykehuset i Gaza by, et angrep de straks ga Israel skylden for, og som stemplet Israel som en versting over hele verden. Ikke minst i den norske stürmer-pressen.

Jødene i Norge frykter framtiden, med rette

Flere måneder etter at det ble avslørt at det var myndighetene i Gaza som sto bak angrepet på eget sykehus kan en ennå lese artikler på nettet som gir Israel skylden. Disse artikler og kommentarer burde for lengst vært fjernet, at de ikke har blitt det viser at dette ikke bare skyldes israelhat, men glødene jødehat. 

Jødene i Norge og andre land i Vesten har all grunn til å frykte for framtiden ettersom det FN-dyrkende sosialdemokratiet vinner mer og mer terreng. 

FN er som kjent Israels største fiende og bruker sin egen terrororganisasjon UNRWA som støttespiller til Hamas, en terrororganisasjon som har som mål å utslette staten Israel og drepe alle jøder over hele verden. Hamas har over 90% oppslutning i Gaza og på den såkalte Vestbredden.

Aftenposten 21 januar 2024: 25.105 er drept og 62.681 skal være skadd i Gaza siden 7. oktober i fjor.

Disse tall er ren svada og antisemittisk propaganda.

Det tok flere måneder for amerikanske myndigheter å fastslå antall drepte etter terrorangrepet på World Trade Center i 2001; for Hamas & UNRWA hadde det tatt ti minutter. 

Antall drepte i 11. september angrepet i New York var 2,977 i tillegg kom de 19 flykaprerne fra Hamburg-cellen. Etter en tid ble identiteten til de drepte offentliggjort med foto. Det vil ikke skje i Gaza fordi de fleste såkalt drepte i Gaza aldri har eksistert uten i overskriftene til den Israelfiendtlige verdenspressen. 

Hundre ganger flere barn drepes i Gaza enn i Ukraina? 

Basert på opplysninger i pressen:

Antall drepte barn i Ukraina etter Russlands massive angrep: rundt 540, etter 540 dager med krig: Ett barn drept om dagen i gjennomsnitt.

Antall drepte barn i Gaza er rundt 10 000, etter 100 dager med krig. 100 drepte barn om dagen i gjennomsnitt.

Det kan tilføyes at russerne ikke informerer på forhånd om hvilke bygninger de kommer til å bombe, slik Israel gjør.

_____________


FNs latterlige «bærekraftsmål» 

Ingen kommentarer: