onsdag 10. januar 2024

Israelhatet samler venstresiden

At lilleputtstaten Israel får mer oppmerksomhet i mediene enn alle stormakter sammenlagt viser med all tydelighet at Israel er et åndelig barometer.

Selv en krig mellom Amerika og Kina ville fort falt i skyggen av en krig med Israel og nabostatene. 

Noen som husker kappe-land-leken?

Israels territorium, altså det jødiske territorium, er litt over 22 000 kvadrat kilometer: 22 145. 

Det arabiske territorium er over 13 millioner kvadratkilometer: 13,132,327. 

Altså er det arabiske territorium over 4 millioner kvadratkilometer større enn Nord-Amerika! 

Med fasit i hånd skjønner en at den utplasserte arabiske folkegruppen som kalles palestinere - inntil nylig en betegnelse de selv brukte på jødene - bare er en oppkonstruert arabisk pressgruppe. Det handler ikke om land, det handler om å bli kvitt jødene og til det trengs en brekkstang; de såkalte palestinere, en gruppe arabere sammensatt av egyptere, jordanere og syrere. Alle med Jordansk pass.

Israel, denne lille flekken av et land - vil araberstatene ha bort, og verdens venstreside dele opp til Israel ikke har en kvadratmeter igjen. Men det er ikke det endelige målet: det endelige målet for rettroende muslimer er å bli kvitt samtlige jøder. Men i første omgang må Israel bort: Atommakten Israel. 

Dersom araberne fikk halve Israel vil de straks starte forhandlinger om å få halvparten av den resterende halvparten osv. Og de ville fått hele verdens venstresiden på sin side i kravet. Venstresiden tåler nemlig ikke staten Israel, dvs. de tåler egentlig ikke jødene. 

Konservative partier over hele verden støtter Israel

Legg merke til at samtlige av verdens konservative borgerlige partier, de såkalte høyrepartier, støtter staten Israel.

Den seneste konflikten i Gaza der Israel forsøker å få hjem over 140 gisler i alderen fra baby og oppover har fått et gammelt monster ut i dagslyset: Jødehatet. 

Under paroler som egentlig betyr "Drep Jødene!" marsjerer hele vestens venstreside sammen med arabiske grupperinger som dessuten vil at homofile skal henrettes og kvinner fratas alle rettigheter. Litt av en bande dette. 

I dette selskap trives venstresiden godt, noe som avslører det nære slektskap til det antikapitalistiske sosialistiske system under Adolf Hitler, som smarte historikere på venstresiden har plassert til høyre på det politiske kartet. Snedig gjort: Som om en antikapitalistisk sosialist noen gang har vært en høyremann?

Samtlige partier på venstresiden i Norge, inklusiv Det nye sosialdemokratiske Høyre, står for en politikk som dersom den blir realisert betyr slutten på staten Israel. 

Men arabernes og venstresidens drøm om en verden uten staten Israel kommer ikke til å  bli oppfylt, Israel har nemlig en hyrde, Den allmektige himmelens og jorden skaper. Han som er som en fortærende ild imot all synd. Han bør du helst stå på god fot med.

Det er også det navnet Israel betyr: Stående med Gud. Ha samme fokus som Gud. Og Gud har fokus mot en bestemt høyde i Jerusalem: Golgata. Blodhandelen på Golgata. Der Guds Sønn, Jesus Kristus - naglet til korset - utslettet skyldebrevet (gjeldskravet) mot synderen, det som er skrevet med bud (Guds hellige lov). Dette kan bare tas imot i tro, siden gjerningen er gjort. En kan ikke bidra selv, bare takke for det som er gjort. Forkaster en Guds tilbud om evig liv ved renselsen i Jesu blod,  heter det: ta ditt og gå. 

Jeremias 31:10

Hør dere fjerne øyer: han som spredte Israel skal samle det og vokte det som en hyrde vokter din hjord.

__________________


Ingen kommentarer: