mandag 29. januar 2024

FN-organisasjon delaktig i draps og voldtektsorgien 7. oktober

Nettsiden Profetiene følger FN - som er profetert som "det lille horn" -  med våkent blikk og har gjentatte ganger hevdet at FN-organisasjonen UNRWA er en terrororganisasjon på linje med Hamas, med langsiktig mål om å utslette staten Israel. Noe som ifølge profetiene ikke kommer til å lykkes, dessverre for muslimene, venstresiden og djevelen. Bibelens profetier er urokkelige. De vil bli oppfylt. Alle.

3000 lærere ansatt i UNRWA feiret 7. oktober drapene og voldtektene

UN Watch har avslørt at rundt 3000 lærere ansatt i UNRWA feiret massakren i Israel 7. oktober i en Telegram Group chat, og at en UNRWA-ansatt lærer holdt et av gislene fanget hjemme hos seg. Dette indikerer at bortimot samtlige UNRWA-ansatte støttet terroranslaget mot Israel. 

UNRWA-ansatte deltok i massakren

Da Israel nylig la fram bevis for at 12 UNRWA-medlemmer hadde deltatt aktivt i massakren der barn ble tvunget til å se på at terrorister rev ut øyet til moren og andre grusomheter, gikk det et støkk gjennom FN; avsløringen viser at FN selv er involvert i terrorvirksomhet i og med at UNRWA er en FN-organisasjon med over 30 000 ansatte på Gaza og Vestbredden.

At UNRWA først og fremst er en terrororganisasjon burde vært avslørt tidligere

At en såkalt hjelpeorganisasjon har 30 000 ansatte (Equinor har 21 000 ansatte) på et såpass lite område som Gaza og den såkalte "Vestbredden" er ganske vanvittig og suspekt. 

Norge er et av mange land som har støttet denne galskapen med ufattelige beløp gjennom en årrekke, i den naive tro at dette dreide seg om humanitært hjelpearbeid. 

Vil Norge opprettholde pengestøtten til terrororganisasjonen UNRWA?

USA, Canada, Tyskland, Storbritannia, Japan, Australia, Østerrike, Finland, Sverige og en rekke andre land har stanset utbetalingene til UNRWA etter avsløringene. 

Feberhete antiisraelske norske politikere kjemper med alle slags verbale utspill i mediene for at Norge skal opprettholde pengeflommen til terrororganisasjonen.

Slik det ser ut nå vil Norge bli stående temmelig alene som giverland til UNRWA

Beløpet det dreier seg om for Norges del er 1,1 milliarder fordelt over en fireårsperiode fra og med 2022. Gjenstående beløp øremerket kjeltringpakket i UNRWA er rundt 500 millioner kroner. En skal ikke se bort fra at beløpet blir plusset på den del.

Dette utgjør tross alt et mindre beløp i den massive norske pengeeksporten. Norge er som kjent et land som eksporterer olje, fisk og penger. 

Nordmenn blir lurt trill rundt av myndigheter som på sin side blir lurt trill rundt av falske hjelpeorganisasjoner som UNRWA og ditten datten.

____________

Profetiene: Fremveksten av den sosialdemokratiske rollemodell

Den kommende krigen mot menigheten

Antikrist skal stå frem personifisert to ganger


Ingen kommentarer: