mandag 6. mai 2013

Daniel 7:7 og åpenbaringen 13:1

Det fjerde dyr hos profeten Daniel 7:7 symboliserer det samme riket som det syvende hodet hos dyret i åpenbaringen 13:1. Det syvende hodet har samtlige ti horn - slik som det fjerde dyr hos Daniel.
De øvrige seks hoder har ikke horn.

De ti horn symboliserer endetidens ti verdensunioner: EU, AU, Den Eurasiske Union, ASEAN, den kommende Østasiatiske Union osv. eller lignende. Eneste land ikke tilsluttet en av endetidens ti verdensunioner blir Israel.


Det ellevte horn (Daniel 7:8) som vokser fram er direkte knyttet til Antikrist og det forbund han provoserte fram ved 2. verdenskrig, og derved er skaper av, De forente nasjoner, FN.

Daniel 7:7

Deretter fikk jeg i mine nattlige syner se et fjerde dyr, fryktelig og forferdelig og overmåte sterkt; det hadde store tenner av jern (= store redskaper av jern) og åt og knuste, og det som ble til overs, trådte det ned med sine føtter; det var annerledes (ulikt) enn alle de første dyr (riker) og hadde ti horn.

Her er tale om et rike, det syvende hode i kronologien, et rike etter den industrielle revolusjon, altså et rike ulikt de riker som var før det. Her er det opplagt snakk om Europa, «verdenshistoriens største kolonimakt», men i
 første rekke er det her tale om Tyskland.

Utgangspunkt for Det syvende hode er etableringen av det hellige Tysk-romerske rike, markert ved pave Leo den tredjes kroning av frankerkongen Karl den store 1. juledag år 800. 

Det Tysk- romerske riket varte i temmelig nøyaktig et tusen år, frem til Napoleon oppløste det og avsatte keiser Frans 2. i 1806. 

Se mer omfattende beskrivelse av det tysk-romerske riket andre steder på siden Profetiene. 

Antikrist i sin første personifisering:

Åpenbaringen 13:1 Og jeg så et dyr stige opp av havet, som hadde ti horn og syv hoder og på sine horn ti kroner
Dette vers omhandler bl.a. perioden for den første personifisering av den profeterte «Taleren» (en munn som talte, åp.13:5).
I Johannesbrevene omtalt som «Antikrist».
Hos Paulus omtalt som «Den lovløse».

Legg merke til at kronene fremdeles er plassert på hornene. 

Ergo har ikke «Taleren» i sin første personifisering verdensherredømme, selv om han influerer med makt på hele verden ved 2. verdenskrig.

Den krig «Taleren» var profetert til å skulle seire i, var krigen mot de hellige (= jødene, Holocaust, åp.13:7), som var den fryktelige trengsel som fødte staten Israel i vår tid.


Antikrist i sin andre personifisering

Åpenbaringen 12:3 Og et annet tegn blev sett i himmelen, og se, en stor ildrød drage, som hadde syv hoder og ti horn, og på sine hoder syv kroner
Dette vers omhandler Antikrist i sin andre personifisering, etter at han er kronet av de ti horn (åp.17:13) og gitt verdensherredømme. 
Legg merke til at kronene nå er plassert på hodene, som igjen sammenfattes i det åttende hode (åp. 17:11), det vil si Antikrists annet komme.
(Den ildrøde Dragen symboliserer hele den falne verden styrt av denne verdens fyrste, klar til å spy ut sin glødende vrede).

I avslutningen av denne kommende perioden vil gjenværende halvdel av den profeterte syvårige trengselsperiode slå inn. 

Ved at Antikrist benytter de ti horn (endetidens ti verdensunioner, EU, AU, ASEAN osv.) til å føre krig mot menigheten - «stanger bort menigheten», ved nødvendigheten av å være chipmerket for å kunne kjøpe og selge. 
(Dyrets merke, hva er det?)

I sin andre personifisering makter ikke «Taleren» (Antikrist) å ramme Israel, atommakten Israel. Men han blir en sann pest og plage for menigheten.


Hvor i den profetiske kronologi befinner verden seg nå (2013)?

Verden er nå inne i en svært aktiv periode med teknologisk tilrettelegging bevirket av dyret som steg opp av jorden (åp.13:11). En periode som kan kalles «opptakten til krigen mot Lammet/menigheten». 
Og vi har fremveksten av en ny verdensreligion, den løgnbaserte klimareligionen, som er et særdeles viktig redskap for FN på veien mot suveren verdensmakt.

Men den endelig Antikrist står fram og krigen mot Lammet effektueres vil verden (ifølge denne sides fortolkning) oppleve en profetert kjempenaturkatastrofe som vil knuse Babylon den store, i profetiene omtalt som «den store by». 
Etter beskrivelsen i åpenbaringsboken, å oppfatte som en - sett fra Europa -  stor oversjøisk handelsmakt (åp. 18:17-18). 

(En antagelse fra denne sides fortolker: En gigantisk naturkatastrofe vil ramme det nordamerikanske kontinent og forrykke maktsituasjonen i verden. Denne gigantkatastrofe kan tenkes å inntreffe innen år 2034, men det er bare en antagelse fra denne fortolker). 

På profeten Johannes tid var denne by (dette riket) ennå ikke oppdaget av europeerne, ergo var dette land (Babylon) en stor hemmelighet. Det er selvsagt Amerika det er snakk om.

_______


En svært nysgjerrig Nikodemus kom til Jesus om nat...