mandag 27. mai 2013

En skikkelse ved navn Adolfus

"Av folket er jeg utgått, i folket er jeg forblitt, til folket vender jeg tilbake.
Adolf Hitler i en tale han holdt i Hamburg 20. mars 1936.


Antikrist, i sin første personifisering fødes inn i verden Påskeaften 20. april 1889 kl.18:30 i Braunau am Inn, i dobbeltmonarkiet Østerrike & Ungarn. 
Han føres inn i kirkeboken med det romersk-klingende navnet, Adolfus. 
Tolv år tidligere, i 1877, hadde Adolf Hitlers far, Alois Schicklgruber, omsider fått tillatelse til å benytte det gamle familieetternavnet, vekselvis skrevet som Hüttler eller Hiedler, men en prest «hørte feil» og førte inn navnet som, Hitler. 
Alois beholdt feilstavelsen. 

Et navn som betyr nobel ulv
Adolf er forkortet fra adel-wolf og betyr: nobel ulv. Hitler ga seg selv to kallenavn, Ulv og herr. Ulv. Sine hovedkvarter kalte han bl.a «ulveskansen og ulvehiet», bunkeren i Berlin var Hitlers 13´de hovedkvarter.


"Gitt å seire over de hellige"
Ifølge denne fortolker er Adolf Hitler den person det ifølge åpenbaringen 13:7 var gitt å seire over de hellige (= jødene, Holocaust).
Før krigen var det, ifølge Reinhard Heydrichs beregninger, 11 millioner jøder i Europa.
Mer enn halvparten - ca. 6 millioner - omkom i Holocaust og de pogromer som gikk forut for Holocaust i nazidominerte områder.

Holocaust (jødene selv bruker helst begrepet Ha Shoah, katastrofen) ble ratifisert ved Wannseekonferansen, Berlin, 20. januar 1942. 
Bemyndigelsen ble gitt Himmler av Hitler en måned tidligere, referert til i Himmlers notat 18. des.1941, at jødene på førerens ordre skulle utryddes på linje med partisanene, dvs: uten nåde.
Beslutningen om Holocaust må sees i sammenheng med "Nacht und Nebel" forordningen Hitler kom med 7 desember 1941 ("Tarnhelmbestemmelsen") i ly av japanernes angrep på Pearl Harbour.

Fra 7. desember 1941 fram til kapitulasjonen 7. mai 1945 er det et tidsrom på 42 jødiske måneder innklusiv VeAdar, skuddmåned hvert tredje år. 

Taleren
Skriften profeterer en bestemt taler, benevnt i åpenbaringsboken og hos Daniel som "en munn som talte store og spottende ord".
I og med at denne taler i henhold til skriften får sin kraft fra dragen, Tannin - i overført betydning: Guds motstander(e) i politikken, er det innlysende at denne profeterte taler er en politisk taler.
Hitler er, i følge denne fortolker, den som oppfyller profetiene i åpenbaringsboken om Antikrists første personifisering. 
Hitler er den profeterte munnen som talte (Åp 13,5), og uten sammenligning verdenshistoriens mest kjente politiske taler.
_____

Blir det nytt tempel i Jerusalem?

Hva med jødene i Amerika i endetiden?


Jødene vender tilbake til Israel


Menigheten i de siste dager


Dyrets merke - endetiden