torsdag 9. mai 2013

Wannseekonferansens Martin Luther



Åtte av de femten representantene ved Wannseekonferansen i Berlin, 20. januar 1942 (en tirsdag, det var kraftig snøvær), hadde doktorgrad.

En av representantene som førte referat fra konferansen ned på papiret het, ironisk nok – «Dr. Martin Luther» (1895-1945), og var rådgiver for utenriksminister Joachim von Ribbentrop.

Martin Luthers referat fra Wannseekonferansen er det eneste som eksisterer i dag.
Det er på bakgrunn av Luthers referat en har kunnet rekonstruere Wannseekonferansen, danne seg et bilde av hva som egentlig fant sted der.

Wannseekonferansen representerer en ratifisering av Hitlers "Nacht und Nebel" forordning av 7. desember 1941. En forordning som innleder de 42 profeterte måneder frem til kapitulasjonen 7. mai* 1945.

Tidsrommet, de 42 påbegynte jødiske måneder innklusiv skuddmåneden VeAdar, representerer første halvdel av den profeterte endetidstrengsel som til sammen er på 7 år.

Andre og gjenværende halvdel av endetidstrengselen er oppgitt i dager (åp.12:6).
Dette er en trengsel som hovedsaklig rammer de kristne - ved forordningen om dyrets merke, en chip - transponder under huden, nødvendig for all handel, - og som i tillegg vil erstatte pass, førerkort osv.

Dette merke utgjør en slags fysisk og teknologisk komplettering av syndefallet (frukten det er tatt en bit av), og er å betrakte som djevelens segl.

*Den offisielle kapitulasjonsdatoen, 8. mai har selvsagt ingen relevans for denne fortolkning.

______________________________________

Var apostelen Johannes i Efesos?