onsdag 29. mai 2013

I sluttfasen av Antikrists første personifisering


Mot slutten av krigen utpeker Hitler en som ikke var medlem av nazi-partiet som sin etterfølger, Karl Dönitz. Ved utnevnelsen av Dönitz settes i realiteten punktum for Det tredje rike.

Dönitz benyttet tittel "rikspresident", en tittel Hitler hadde avskaffet. Med Dönitz' inntreden som rikspresident er det så å si tilbake "til gamle dager" med Tyskland - i politisk forstand. 


Ved inngåelse av ekteskap med Eva Braun, natten mellom 28. og 29. april 1945, forkaster Hitler Tyskland definitivt som "sin brud".

Hitlers begrunnelse for forkastelsen var: "Tyskland var meg ikke verdig".

Antikrist setter selv sluttstrek for sin første personifisering Ca. kl.15 (bibl. i den niende time), mandag 30. april 1945 setter Antikrist selv sluttstrek for sin første personifisering ved å skyte seg gjennom tinningen med en tysk-produsert politipistol, Walther PPK (Polizeipistole Kriminal).

Forlover for Hitler da han giftet seg med sin Eva var den falske profet, Joseph Goebbels.

Forlover for Goebbels da han giftet seg med sin Maria Magdalena (Magda) 19. desember 1931, var Adolf Hitler.

Antikrists annet komme

I sitt andre komme fremstår ikke Antikrist som en nasjonalsosialist - i og med at han da blir gitt verdensmakt. Samt det faktum at Israel er utskilt som egen stat.
Holocaust var de kraftige veer som fødte staten Israel i vår tid.

FN, provosert frem av Hitler

FN er provosert frem av 2. verdenskrig, og er på sett og vis å anse som grunnlagt av Hitler.
FN's forløper, Folkeforbundet, var provosert frem av Tyskland ved 1. verdenskrig.

FN, Antikrists egen innsettelseportal til sin kommende verdensmakt

FN har to vesentlige oppgaver: Den første var å fremme resolusjon 181 som førte til opprettelsen av staten Israel i vår tid.
FNs andre vesentlige oppgaven blir å fungere som portal til verdensmakt for Antikrist ved hans annet komme.

Den skjulte agenda bak FNs klimapanel
En annen oppgave for FN, er - via FNs klimapanel - å fungere som leder for Klimareligionen, den raskest voksende av de tros-baserte verdensreligionene. Taktikken med etableringen av "FNs klimafond" går i korthet ut på å få overført store deler av den vestlige verdens økonomiske resurser til FNs Green Fund, slik at FN vil bli en betydelig økonomisk maktfaktor. 

Sosialdemokratiet, et nyttig redskap for djevelen

Den sosialdemokratiske bevegelse er et av Antikrists viktigste politiske redskaper. Sosialdemokratiets målsetting er: "En ny økonomisk verdensorden under ledelse av FN." -  Noe som betyr avskaffelse av nasjonalstaten i tradisjonell forstand. 
I og med at den sosialdemokratiske bevegelse i det skjulte er en fiende av nasjonalstaten, vil den instinktivt støtte alt som på sikt svekker nasjonalstatens økonomi og gamle samfunnsstruktur. 

Internet "tar av" på Hitlers dødsdato
Internet er et av Antikrists viktigste teknologiske redskap. World Wide Web ble frigort av Cernkommisjonen på Hitlers dødsdato, 30. april, 1993. Dette førte til en eksplosjonsartet utbredelse av Internet.

Hemmeligheten med FN-logoen

Olivengren-kransen i FN-logoen tilhører Antikrists hode.

Reell verdensmakt er kun mulig i den elektroniske tidsalder


____________________________


Blir det nytt tempel i Jerusalem?


Hva med jødene i Amerika i endetiden?


Jødene vender tilbake til Israel


Menigheten i de siste dager


Dyrets merke - endetiden


Dyrets tall - endetiden


Endetidsprofetier