søndag 26. mai 2013

Goebbelsbarna ofres

På kvelden 1. mai 1945 tok Magda Goebbels, i samarbeid med Hitlers tannlege Helmuth Kunz, livet av Goebbelsparets seks barn i alderen 4 til 12 år.
Barna hadde angivelig først blitt gitt et kraftig sovemiddel mikset av Hitlers kirurg, Dr. Ludwig Stumpfegger (1910-1945).

La en ampulle med cyanid mellom barnas jeksler
Straks søvnen inntraff ble barna i tillegg gitt en injeksjon morfin av Helmut Kunz. Deretter la Magda en cyanid ampulle av glass mellom barnas jeksler og slo kjevene deres sammen.

Eldste datteren satte seg kraftig til motverge mot mordermoren
Den eldste datteren Helga hadde imidlertid store kvestelser i ansiktet og skader på kroppen. Russiske leger påviste blant annet at hun hadde fått kjeven brukket.
Ingen tvil om at Helga hadde vært våken og satt seg kraftig til motverge mot mordermoren.
Barna var kledd i lange lyse nattkjoler (med markblomst mønster) da de ble ofret.

Helmut Kunz
Helmut Kunz (1910 -1976) ville i utgangspunktet ikke delta i drapet på Goebbelsbarna med den begrunnelse at han nettopp hadde mistet to av sine egne barn i et amerikansk bombeangrep.
Men han ble overtalt av Magda som hevdet at ordren om å myrde barna var godkjent av Hitler selv. Ved en annen anledning sa hun at barna tilhørte Hitler og Det tredje riket.

Magda het egentlig Johanna Maria Magdalene, men ble kalt Magda.

Kunz satt 10 år i russisk fangenskap, ble løslatt i 1955 og praktiserte livet ut som en høyt aktet tannlege i Tyskland.

Goebbelsparets offer:

Helga, 12 år.
Hildegaard, 11 år.
Helmut, 9 år.
Hedwig, 8 år.
Holdine, 7 år (drept dagen før sin 7-årsdag).
Heidrun, 4 år.
Barna bar navn som begynte på «H» for å hedre Hitler.

Hitler visste om den kommende barneofringen i Førerbunkeren
Hitler var informert om hvilket stort offer Joseph og Magda hadde tenkt å sette i verk. Og han motsatte seg det ikke.

En av Goebbels-parets forklaringer var at de ikke ville at barna skulle vokse opp i et samfunn som ikke var nasjonalsosialistisk.
Magda uttalte til sykepleiersken Erna Flegel at barna heller ville få det bedre i sin neste «reinkarnasjon». Noe som indikerer at Magda Goebbels hadde et hinduistisk livssyn.

Nei til enhver redningsplan for Goebbelsbarna
Albert Speer ville bringe de seks barna ut av Berlin og i sikkerhet, et tilbud Goebbelsparet takket nei til. En rekke andre tilbød seg også å bringe barna i sikkerhet. 
Erna Flegel (1911-2006), forsøkte gang på gang å overtale Magda Goebbels til å spare barnas liv. Men Goebbelsparet avviste konsekvent ethvert forsøk på å redde barnas liv. Barnas skjebne som et slags Molok offer var forlengst beseglet. De var alle så å si forlengst stemplet med en «H» i pannen.

To i ett belte
Den falske profet, Joseph Goebbels, dras mot føreren, disse to er som to i ett belte. Dette var i sluttfasen av Det tredje rikes dager, da alle andre flyktet så å si hals over hode.

Barna kunne forlengst vært bragt i sikkerhet
Goebbelsparet ankom førerbunkeren 22 april, på et tidspunkt de utmerket godt visste at Berlin snart kom til å falle, og - sannsynligvis i hendene på russerne. Paret ankom førerbunkeren i ens ærend; å dele skjebne med sin Fører som de begge dyrket.

Og medbrakt hadde de en særdeles kostbar «offergave», parets seks barn, som forlengst kunne vært bragt i sikkerhet og gitt et nytt navn for den saks skyld.
_______

Dyrets merke - endetiden

Dyrets tall - endetiden


Endetidsprofetier