mandag 16. oktober 2023

WHOs forslag til en traktat som vil frata norske helsemyndigheter mye av kontrollen over helsevesenet

Nord-Korea - som nylig dømte en to år gammel gutt til livstid i fengsel, fordi foreldrene hadde en bibel - er valgt inn som styremedlem i WHO, verdens "helseorganisasjon".

Nettsiden Profetiene har studert FN-organisasjonen WHO i flere år og advart mot hvordan denne maktgriske organisasjon - "med mandat til å erklære pandemi ved utbrudd av en influensa* det ikke fins vaksine for" - skaper grobunn for regelrett kvakksalveri. 

*Koronavirus er ikke influensavirus, men et gammelt forkjølelsesvirus i mange mutasjoner. WHO hadde egentlig ikke mandat til å erklære pandemi i forbindelse med utbrudd av korona. 

Derfor er Big Pharma blant WHOs største økonomiske bidragsytere. Big Pharma soper inn ufattelige milliardbeløp på WHOs pandemierklæringer og drømmer om en framtid der nordmenn og alle andre må få "oppfriskningsdose" hvert halvår.

Det er heller ingen hemmelighet at FNs hovedfiende er den jødiske staten Israel.

Smak på dette: WHO foreslås gitt makt til å sperre nordmenn (deg) inne i egne hjem - eller annet sted - på ubestemt tid, på grunn av en "helt ny forkjølelsestype" eller influensa med et nytt fancy navn. Og forlanger at befolkningen skal injiseres med en hastevaksine ingen vet virkningen av på sikt. 

I koronaperioden ble nordmenn manipulert av myndighetene til å ta "en dose for sin bestemor", men det var knapt noen norskfødte bestemødre risikerte å dø av korona i Norge. Faktum hadde vi underdødelighet i Norge i det såkalte pandemiåret 2020. Derimot fikk vi overdødelighet straks etter at injeksjonene - den såkalte koronavaksinen - ble satt. Minst 6000 nordmenn har dødd av uforklarlige årsaker i 2021 og 2022. Titusener har fått helseplager. Helsemyndighetene er skråsikre på at dette ikke skyldes injeksjonene, men har ikke presentert noen annen årsak, bare at det er noe annet enn injeksjonene. Men pensjonerte leger advarer mot å ta injeksjonen, på grunn av den enorme stigningen i hjertedødsfall og kreft i kjølvannet av injeksjonene. 

WHOs traktatforslag i forbindelse med lansering av nye (såkalte) pandemier

Her er hva WHO gis rett til å bestemme: 

Hva som skal til for å sette noen i isolasjon.

Velge hvilke medisiner leger i alle medlemsland skal bruke mot den aktuelle sykdommen og hvilke som ikke skal brukes.

Bestemme om de som ikke vil ta vaksinen skal tvangsvaksineres.

Bestemme hvor lenge folk skal sitte i karantene (konsentrasjonsleir) selv uten symptomer.

Innføre krav om å overvåke sosiale medier og bare tillate WHOs narrativ å bli frontet.

Norge har i sin ufattelige naivitet allerede langt på vei gitt sin tilslutning til denne diktatoriske traktaten. 

Gjeninnfør kvakksalverloven av 1936!

Norge bør gjeninnføre kvakksalverloven av 1936, en lov som skulle beskytte oss mot den type kvakksalveri nordmenn er blitt påført de siste årene via WHO og dets lakeier.

_____________

Fristedet i ødemarken 

En besynderlig joint venture 

Leni Riefenstahl 

Romas brann i år 64, kristne får skylden 

Holder i hælen - holder om Kristus 

Profil på Antikrist 

Om nettsiden P r o f e t i e n e

Ingen kommentarer: