torsdag 28. desember 2023

FNs vanvittige overdrivelser og sverting av sin hovedfiende, Israel

Pressemeldinger fra FN som stiller Israel i et dårlig lys havner automatisk i kategori fete fonter, dvs. store overskrifter. Alle pressemeldinger fra FN som omhandler Israel er negative, og har alltid vært det; Israel er nemlig FNs største fiende.

Norsk presse gjengir ukritisk pressemeldinger sendt ut av Hamas' nærmeste samarbeidspartner, UNRWA, pressemeldinger med stadig dristigere anslag på antall drepte småbarn i Gaza. For FN organisasjonen UNRWA er det om å gjøre å fremstille Israel som en barnemorder, en gammel velkjent strategi.

Ny vri i pressemeldingene mot Israel

Ved bruken av sammenstillinger fra FNs organ for matsikkerhet, IPC. kunne en nylig lese følgene vanvittige påstander i Norges største aviser:

Sitat fra norsk avis: Aldri før (i verdenshistorien), i noe land, har en så stor andel av befolkningen vært truet av sult (som i Gaza).

Sitat fra norsk avis: Aldri før - verken i et annet land eller region i verden - er det blitt registrert at en så stor andel av befolkningen har vært truet av sult, viser sammenstillingen til FN- organet for matsikkerhet, IPC.

FN, Israels største fiende, består av en mengde organisasjoner som ikke lenger klarer å skjule at de er antisemittiske, organisasjoner og organer som IPC, UNRWA og UNICEF, og det popper opp stadig nye, all den tid Norge og Vesten fortsatt er villige til å sløse bort ufattelige milliardbeløp på dette hat-prosjektet.

_____________

Ingen kommentarer: