tirsdag 12. desember 2023

Norske organisasjoner og terrorunionen Hamas & UNRWA

Hamas kaller seg "helsemyndighetene på Gaza" og hevder minst "18 412"  palestinere er drept i Gaza. Dette er et rent propagandatall verifisert av Hamas-medarbeideren UNRWA og beregnet på verdens venstrepresse gjennom NTB, NRK og lignende. 

Det riktige antall er sannsynligvis høyst 10-15% av dette. Blant annet er det avslørt barn med påmalt blod for å spille skadet i reportasjer. Pussig at det skulle være manko på virkelige skader med det høye antall drepte og skadede barn som Hamas-propagandaen opererer med.  

Da Hamas traff et sykehusområde i Gaza med egen rakett - for å gi Israel skylden - opplyste pressemeldingen - som kom et par minutter etter at raketten traff - fra Hamas & UNRWA, at minst 500 var drept. Antallet ble av internasjonale observatører redusert til ca. 50. Siste anslag er 7-8 drepte. 

Dette avslører hvor fritt og utvungent Hamas teller antall drepte. De vet at samme hvor mange kvinner og barn de oppgir som drepte blir det godtatt av vestens jødehatermedia.

Det er kjent at UNRWA medarbeidere feiret massevoldtektene og drapene på Israelske barn og ungdommer 7. oktober. En UNRWA medarbeider skal ha holdt et av gislene i fangenskap hjemme hos seg. 

En av grunnene til FNs innstendige våpenhvilekrav er frykten for at IDF skal finne datamateriale i Gaza som knytter FN direkte til terrorhandlinger. Det ville vært en alvorlig ripe i lakken for jødehaterorganisasjonen FN.

Disse refererer til propagandatall på drepte og skadede, og fungerer ved det som støttespillere for terrorunionen Hamas & UNRWA. 

Mange av Israels fiender er gamle kjenninger: Amnesty, UNESCO, UNRWA, WHO, Arbeiderpartiet, SV, Rødt, Norges kommunistiske parti, LO, Norsk Folkehjelp, Kirkens Nødhjelp, Røde Kors, NTB, NRK, biskopene i Den norske kirke, Dagbladet, VG, Dagsavisen, Klassekampen, hele den norske "Der Stürmer-pressen". Disse er godt kjent fra før av og mer eller mindre profilerte som Israel-fiendtlige, noe de i sin iver ikke klarer å legge skjul på. 

Nykommere på lista

Klimabevegelsen, Leger Uten Grenser og Human Etisk Forbund*. 

Ikke overraskende at klimabevegelsen ved sine holdninger til Israel markerer sitt opphav: De nasjonal sosialistiske Nürnberglovene anno 15. september 1935. Lover om vern av skoger og fauna.

* Menigheten "Human Etisk Forbund" dyrker FN som en hinduistisk apegud, og vil innføre FN-dagen 24. oktober som ny helligdag i Norge.

_____________ 

Ingen kommentarer: