tirsdag 19. desember 2023

Den nye smittevernloven; effektivt grep for å kvitte seg med demokratiet i Norge

Avkristningen av Norge fører til at Norge oppgir mye av sin suverenitet, frivillig. 

Stortingsflertall for innstramminger i smittevernloven

Dette skjer samtidig med at statsminister Jonas Gahr Støre gir signaler om tettere fremtidig samarbeid mellom Arbeiderpartiet og ekstremistpartiene Rødt og MDG, partier som later som om de er demokratiske og som dessuten har en felles fiende i staten Israel. Noe som burde vekke velkjente toner for lesekyndige.

18. desember 2023, en dato alle nordmenn bør merke seg: en dato som innleder slutten for Norges suverenitet og demokrati. En dato som i fremtiden vil bli sammenlignet med 9. april 1940. En dato der Norge innfører en smittevernlov som gir WHO indirekte makt til å sperre nordmenn inne i sine egne hjem på ubestemt tid i karantene, uten at Stortinget har hjemmel til å gripe inn. 

Med tanke på at WHO har diktaturet Kina som forbilde kan en levende forestille seg hvilken fremtid WHO planlegger for Norge og andre land de slipper til i. 

En lignende "eksportering" av nasjonal makt til en fremmed makt (siden helsemyndighetene etter 18. desember vil forholde seg til WHO som øverste autoritet i såkalte pandemisituasjoner) er ikke innført i våre nordiske naboland som med rette uttrykker bekymring for hva slags nabo de risikerer å få i Norge. Som den svenske minister Björn Rosengren i 1999 nærmest profeterte: Norge: Den siste sovjetstat.

Tunge juridiske miljøer er klare på at den nye smittevernloven som nå er blitt innført i Norge, er feil retning for demokratiet.

Norge er et sosialdemokratisk land anført av Arbeiderpartiet og Det nye sosialdemokratiske Høyre:

Som alle politiske bevegelser har også den sosialdemokratiske et mål: Målet til den sosialdemokratiske bevegelse er: En ny økonomisk verdensorden under ledelse av FN. 

Dette er velkjent og sist uttalt offentlig av SVs Kristin Halvorsen da hun var finansminister i Stoltenbergregjeringen.

Med en nye sosialdemokratiske verdensorden underlagt FN får vi en endelige avvikling av nasjonalstatene slik vi kjenner dem. Og med det gradvis avvikling av privat eiendomsrett. Fremtiden blir et leasingsamfunn planlagt av WEF og andre der det heter: Lykkelig uten å eie noe! 

Den nye smittevernloven minner om 9. april 1940

Innføring av den nye smittevernloven av 18. desember skjer omtrent uten motstand fra det norske folk? Selv uten korpsmusikk minner det om okkupasjonen av Norge 9. april 1940, som for Østlandets del var så enkel for tyskerne at den ble anført av et tysk hornorkester, som spilte foran tyske tropper der de stolt marsjerte ned Karl Johans Gate til tonene av Horst Wessel Lied. Ikke et skudd ble løsnet. Flere av de tyske høyere offiserene hadde bestilt rom på Grand flere dager i forveien, i sitt eget navn. 

Sannsynligvis ville ikke norske myndigheter ha reagert om Hitler selv hadde ringt 7. april 1940 og reservert rom på Grand fra 9 -12. april. 

Det er noe ufattelig sløvt i Norge, og det kan ha sin sjarm, men det er også noe ufattelig rigorøst i Norge, og det er farlig i den tid som nå kommer. Vi så det i koronaperioden, hvor lite generøse norske myndigheter var overfor egen befolkning sammenlignet med f. eks. Svenske myndigheter. 

På sikt avvikling av det norske demokrati og ytringsfrihet er nettopp hva det Sosial demokratisk dominerte Stortinget legger opp til med innføring av den nye smittevernloven. En lov som effektivt vil frata folks frihet uten at det har vært diskutert i Stortinget. En lov som - slik som i Kina - kan internere - sette nordmenn i karantene - på ubestemt tid bare på mistanke om at vedkommende er smittet av et eller annet som WHO har erklært farlig. 

Den store overraskelsen for mange er at Høyre stemte for denne loven; de som er overrasket har ikke fått med seg at Høyre ikke er Høyre lenger, men: Det sosialdemokratiske Høyre, altså en fløy av Arbeiderpartiet. 

Noe som også er forklaringen på Arbeiderpartiets store tilbakegang: Høyre har rett og slett overtatt Arbeiderpartiets politikk på vesentlige områder, og fremstår til og med som en like stor fiende av staten Israel som det troikaen Arbeiderpartiet, SV og Rødt gjør. 

______________

Ingen kommentarer: