søndag 31. desember 2023

NRK serverer de mest latterlige påstander om Israels bombing

Tallene på drepte barn i Gaza nærmer seg 9000 ifølge norske medier. Til sammenligning er ifølge Ukrainske myndigheter noe i overkant av 500 barn drept i Ukraina siden Russland angrep landet 24. februar 2022. 

Kreative pressemeldinger fra Hamas & UNRWA

Tallet 9000 drepte barn i Gaza er ren Hamas propaganda, skapt for overskrifter i vestlig media som sluker rått alt som kan sverte Israel. 

Ti drepte barn blir fort til 400 i Hamas' & UNRWAs pressemeldinger. Grunnen til at det ikke offentliggjøres lister med de "9000" drepte Gazabarna med foto og navn, er at rundt 8500 av disse aldri har eksistert.

At NRK ikke er spesielt glad i Israel er ingen hemmelighet

Sitat: "Israels bombing av Gazastripen overgår selv de alliertes massive bombing av Tyskland under andre verdenskrig. Proporsjonalt sett overgår bombingen av Gaza også de alliertes bombing av Tyskland under andre verdenskrig, ifølge eksperter." 

Det NRK sier med denne svadaen er at Israels presisjonsbombing av Gaza er den verste bombingen i verdenshistorien

IDF varsler om bombemål

Det nevnes knapt i norske medier at IDF informerer om hvilke bygninger de kommer til å angripe slik at de som bor der kan komme seg unna. Det gjorde ikke Norge da Norge bombet i Libya. Eller Russland når de bomber Ukraina. En slik gentleman's agreement er det kun IDF som praktiserer.

Myndighetene på Gaza, Hamas, informerer i hvert fall ikke om hvilke mål de angriper inne på Gaza, når de avfyrer raketter mot egen befolkning, og håper å drepe så mange som mulig av dem. For å gi Israel skylden og servere norske medier med NRK i spissen fordømmende overskrifter, som da Gazas myndigheter selv angrep Al Shifa-sykehuset og ga Israel skylden i en pressemelding som ble publisert kort tid etter at det smalt: med omtrent full oversikt over antall drepte og det hele.

Men bløffen ble avslørt, det var myndighetene på Gaza som selv sto bak angrepet på eget sykehus. IDF har dessuten beslaglagt video som viser israelske gisler bli ført inn på samme sykehus 7. oktober. 

Myndighetene på Gazas bombing av Al-Shifa sykehuset førte til massiv fordømmelse av Israel i norske medier. En norsk lege og profilert Pol Pot-tilhenger var helt forferdet over "Israels angrep".

Folk over hele landet - som tror på propagandaen i den norske stürmer-pressen - ristet på hodet over "de fæle jødene".

Helt etter planen. 

________

Ingen kommentarer: