mandag 18. desember 2023

Norske medier, støttespillere til Hamas & UNRWA

Daglig leser, hører og ser vi i norske media at så så mange er drept i Gaza, "flest kvinner og barn". Ferskeste tall er ifølge en norsk lege og tidligere Pol Pot tilhenger rundt 19 000.

Pussig høyt tall tatt i betraktning at IDF kanskje er best i verden på presisjonsbombing, og at IDF i forveien gir beskjed om hvilke bygg de kommer til å bombe. Ikke akkurat norsk praksis da norske jagerfly bombet i Libya. 

At Hamas fyrer av raketter mot egen befolkning blir selvsagt ikke nevnt i norske venstremedier. 

Tallene er selvsagt reinspikka bløff og propaganda servert av terrorunionen Hamas & UNRWA, og blir uten videre gjengitt av norsk venstremedia som ønsker å sverte Israel og jødene så mye som mulig 

Norske media opplyste allerede 30. oktober at 70 % av drepte i Gaza er kvinner og barn. Opplysningen kom fra Hamas samarbeidspartner UNRWA. Eller som det så populært heter i norske media: "Ifølge FN". Da er det liksom helt sant når det er ifølge FN. 

Klassisk eksempel på Hamas & UNRWA propaganda:

Den stürmeraktige blekka Klassekampen skrev 19. oktober at flere hundre ble drept etter at al-Ahli-al Arabi sykehuset i Gaza by ble bombet. Sitat: "Ifølge palestinske kilder er tallet på drepte nå over 1000."

Dette tilfellet er spesielt interessant fordi det viser hvordan Hamas & UNRWA regner. 

Det viste seg raskt at det var Hamas selv - alias islamsk hellig Krig - som sto bak rakettangrepet mot sykehusområdet. Noen minutter etter at det smalt kom pressemeldingen fra Hamas som fordømte Israel for "bombing av et sykehus i Gaza". Antall drepte begynte forsiktig med "flere hundre", men ble raskt spesifisert til hele 500, til det dristig endte på rundt 1000 slik Klassekampen formidlet fra palestinske kilder til sine infantile norske lesere. 

Tallet viste seg å være 7-8 promille av det tall Hamas & UNRWA hadde presentert

Antall døde i Hamasangrepet mot al-Arabi sykehuset ble etter hvert redusert til høyst 50, til det til slutt ble korrigert til i høyden 7-8 drepte. Altså er vi nede på promiller i forhold til Hamas anslag på 1000 drepte "i deres eget angrep på sykehuset".

Til orientering, det er kun tre sykehus i området som er truffet av raketter, samtlige er Israelske sykehus som er truffet av Hamas raketter. Ingen sykehus på Gaza er truffet av israelske raketter eller bomber. 

At Israel daglig blir angrepet med raketter fra Gaza og at disse har truffet tre sykehus i Israel er selvsagt totalt uinteressant for norske venstremedia å formidle. 

Vellykket propaganda fra Hamas & UNRWA

Selv om det raskt ble bevist at det ikke var Israel som sto bak angrepet, ble propagandaen fra Hamas & UNRWA i dette tilfellet særdeles vellykket: Israel ble stemplet som ondskapen selv i all verdens venstremedia.

Dyret (systemet) har kropp som en leopard, ergo er det sann en mester i kamuflasje

Paul Josef Goebbels: Jeg vil heller leve under Bolsjevismen enn kapitalismen.

I 1929 utga sosialisten Goebbels boken: Hvorfor vi er sosialister.

Hitler mente Weimar republikken var svak fordi dens ledere ikke hadde studert Karl Marx ( slik Hitler hadde).

Venstresidens historikere har taktisk plassert den antikapitalistiske sosialisten Adolf Hitler på høyresiden i politikken. Dette kamuflasjetriks bekrefter Åpenbaringens formulering at Dyret (systemet) har kropp som en leopard, altså er det en mester i kamuflasje. 

_________

Matteus 11:11

Folketellingen da Jesus ble født

De tre templer i Jerusalem

Det tredje tempel, revet av Hadrian

Det tredje tempel på tempelhøyden

Det tredje tempel

Ingen kommentarer: