mandag 11. desember 2023

Dyrets kamuflasjeteknikk og trylletrikset til venstresidens historikere

Åpenbaringen 13:2: Dyret jeg så, lignet en leopard

Leoparden er med sine flekker en sann mester i kamuflasje; en skal ha en god guide om en skal få øye på en leopard på safari, der den ligger oppe i treet skjult blant solflekkene mellom bladverket.

La oss si det så enkelt at venstresidens historikere har prestert et trylletriks ved å plassere (skjule) Israelhatet/ jødehatet til høyre i det politiske landskap, slik at jødehatet kan utvikle seg i fred og ro der det alltid har hørt hjemme: på venstresiden i politikken.  

Helsemyndighetene i Gaza = Hamas

Jødehatet flammer opp igjen, mye takket være NRK, NTB og en samlet venstrepresse som sprer "Israelskepsis" via propagandaen til Hamas & UNRWA; pressemeldinger som overrisler verden med falske antall på drepte barn osv. 

Det navn NRK og norsk presse ofte benytter på terrororganisasjonen Hamas er: Helsemyndighetene i Gaza. 

Det er overtydelig hvem som er vår tids jødehatergrupperinger, der de skjuler seg i diverse partier på venstresiden og i bevegelser som: Klimabevegelsen, Leger uten grenser, Norsk Folkehjelp, Flyktninghjelpen, Amnesty, og andre. Gode gamle kjenninger alt sammen. Og over det hele troner krapylet de dyrker og tilber: FN

Nazistene kopierte Stalins nasjonaliseringslinje ved å fjerne artikkel 153 i Weimarloven

Artikkel 153 i Weimar konstitusjonen beskyttet privat eiendom mot konfiskering og ekspropriering, med unntak der det ved lov var høyst nødvendig (som i Norge, på grunn av veiutbygging og lignende). Artikkel 153 ble slettet av Hitler ved et dekret utstedt 28. februar, 1933, bare en måned etter maktovertakelsen. Med dette grep hadde nasjonalsosialistene fullstendig kontroll over blant annet landeiendommer, akkurat som Stalin hadde i Russland. Etter hvert ble store deler av det tyske næringslivet organisert/tvunget inn i kooperativer som ble drevet av medlemmer av NSDAP. 

I 1929 utga Goebbels boken: Hvorfor Vi Er Sosialister.

Mot slutten av krigen uttalte Goebbels at han heller ville leve under bolsjevismen enn kapitalismen.

Hitler sa om Weimarrepublikken at den var svak fordi dens politikere ikke hadde studert Karl Marx.

______________

  • FNs latterlige «bærekraftsmål»
  • FNs skjulte agenda


  • Ingen kommentarer: