mandag 29. april 2013

Det kommende kontantsløse samfunn

Johannes Åpenbaring 13:17 ”ingen kan kjøpe eller selge uten den som har merket: dyrets navn eller tallet for dets navn”. 

Blant de fremste pådrivere for det kontantløse samfunn finner vi informatikkprofessorer og spesialrådgivere for de enkelte lands finansforbund. Disse understøtter teknologibedriftene og deres lobbyister som med logrende iver posisjonerer seg for denne kontantløse fremtid. 

Som de sier: Dette er en utvikling som ikke lar seg stanse, «den kommer uansett hva vi gjør».



ID-chip
Ved Antikrists annet komme vil det etter profetiene bli rettet et verdensomspennende angrep på de kristne. Dette angrep vil skje på følgende snedige vis: «Ved en voll som blir kastet opp om menigheten» i form av kravet om at de troende – i likhet med resten av verden, skal la seg innpode med en ID-microchip (transponder), også kalt en chipmark.

Denne implanterte chip vil erstatte pass, førerkort og bankkort.


Koden - tallet for dets navn
I åpenbaringen 13:17 står det at en må ha merket (selve chipen) og tallet for dets (dyrets-systemets) navn. "Navnet" sikter til den kode en taster inn - i tillegg til å ha selve chipen, akkurat som ved bruk av bankkort; først setter en inn kortet, deretter taster en inn pin koden (PIN = Personlig Identifikasjons Nummer)

Avvikling av "gammeldagse betalingsordninger"
Til å begynne med vil det bli gitt dispensasjoner slik at en fremdeles kan benytte «gammeldagse betalingskort», men gradvis vil enhver som ikke har innpodet en ID-chip bli fratatt muligheten til å kjøpe og selge. Også fordi matvarekjeder og andre etterhvert «vil kvitte seg med gammeldagse betalingsterminaler» slik at de rett og slett ikke har utstyr til å betjene en gammeldags betalingsordning.
Det vil si: Det blir til slutt ikke lenger mulig å handle med kort og kontanter, en må ta i bruk det nye «sikre» handelssystemet. Dette innevarsler en vanskelig, for ikke å si, umulig tilværelse for den troende. Som ikke minst vil oppleve det uholdbare i å måtte leve med trusselen fra samfunnet om å bli fratatt sine barn – på grunn av vannskjøtsel, siden en ikke klarer å skaffe mat nok og annet nødvendig. 

Dyret rammer buken
Summa summarum står vi her overfor den profeterte endetids-trengselens andre halvdel.
Den rammer buken, og den rammer nådeløst.
Akkurat som ved første halvdel av endetidstrengselen, da Hitler rammet jødene ved at de gradvis mistet alle rettigheter, ble fratatt statsborgerskap, pass og førerkort og til slutt livets rett. 

Vet dere ikke at deres legemer er et tempel for Den Hellige Ånd? 
Kristne kan ikke under noen omstendighet la seg innpode med djevelens segl, denne elektroniske ID-chip (transponder) under huden, uansett hvilke forsikringer de falske fortolkere og andre «velmenende» kommer med.
Lar en troende seg innpode med denne chipmark mister den troende øyeblikkelig Guds Sønns Ånd, selve innsegl og pant til Guds rike.

2 Korinterne 6:15 Og hva samklang er det mellom Kristus og Belial?
____

Artikkel i avisen NY Teknik, 11 februar 2015:
Om chipping av ansatte og medlemmer ved Epicenter i Stockholm: 

Hundar, katter, grisar och kor har dem. Nu är det dags för människor att operera in chip i kroppen.

I Stockholms nya innovationshus styr man teknik omkring sig med den egna handen.
Chippet är stort som ett riskorn och skjuts in under huden i handen med en injektionsnål. Själva ingreppet går på ett ögonblick. I det nya innovationshuset Epicenter i centrala Stockholm används chippet för att öppna dörrar och styra teknik.

– Det är för att göra hela vårt interagerande med tekniken lite enklare. Jag låser upp min mobiltelefon och min dator utan pin-kod och lösenord, jag öppnar dörrarna till kontoret och har hänglås i källaren som jag öppnar med chip. Målet för mig är att slippa ha en nyckelknippa, säger Hannes Sjöblad, organisatör i föreningen Bionyfiken som har flyttat in i Epicenter.

På sikt kan inopererade chipp till exempel ersätta _ och förbättra funktionen i _ fitnessarmband. Med direktkontakt med blodet kan man mäta blodsocker och andra blodvärden.

– Det här tror jag bara är det första steget mot en jättestor marknad med en massa olika typer av inplanterade chip, säger Hannes Sjöblad.

– Den dagen vi kan få till betalningslösningar, där vi kan använda chippet i stället för att behöva släpa omkring runt på kreditkort, så skulle det vara en väldigt användbar plattform.

Chippning har blivit trendigt, men det är svårt att säga hur många som hittills bär på tekniken i Sverige. Enligt Hannes Sjöblad innebär tekniken inga större hälsorisker och den är väl beprövad sedan tidigare.

– Det nya är att med smarta telefoner och smarta läsare omkring oss så är det också användbart för människor.
______ 

Dyrets tall, tabeller

Fremveksten av den sosialdemokratiske rollemodell

Dyrets syvende hode

Dyrets merke, hva er det?

Menigheten i de siste dager

Skapelsesfortellingene i 1 Mosebok