fredag 26. april 2013

Jødene fordrives til Israel

Jeremia 31,10: 
Hør Herrens ord, alle folk! Forkynn det til de fjerne kyster og si: Han som spredte Israel, skal samle det og vokte det som en hyrde vokter sin hjord.


I følge profetien i Jeremias 31:10, skal jødene vende tilbake til Israel, alle sammen.
Altså vil jødene komme til å emigrere fra de forskjellige land de bor i. Både frivillig og mer eller mindre ufrivillig. Og det skjer i vår tid, nå. 
Mellom 1950 og 1970 utvandret praktisk talt hele den arabiske verdens jødiske befolkning.   

I de skandinaviske land skjer emigrasjonen til dels som en konsekvens av at sosialdemokratiet har åpnet slusene for en kjempeimport av islamske jødehatere. 
En import som sannsynligvis bare vil øke i omfang - helt til den siste skandinaviske jøde har emigrert - blitt fordrevet - til Israel. 
Alt taler for at ytterligere hundretusener av jødehatere fra ikke-europeiske land vil få oppholdstillatelse i Skandinavia i løpet av få år via familiegjenforening eller kvoteordning.

All erfaring tilsier at der den ikke europeiske jødefiendtlige kontingenten øker, tvinges jødene mer og mer til å skjule sin identitet, og synagoger må stadig oftere ha politibeskyttelse osv.
Mest alvorlig oppleves utvilsomt det å få sine barn mobbet i skole og barnehage o.l..
Realistisk sett vil denne jødefiendtlige aktivitet akselerere helt til jødene gir opp og emigrerer til Israel. 
Denne sammenheng er temmelig åpenbar.

(Jødenes utvandring fra Amerika (?))

Opptakten til krigen mot Lammet
Det som er kamuflert i dag er ikke det som har med jødene og Israel å gjøre, men det som har med opptakten til krigen mot Lammet (menigheten) å gjøre.
Altså opptakten til gjenværende halvdel av endetidstrengselen, den som vil ramme kristne over hele verden, og som er knyttet til forordningen med dyrets merke.

Første halvdel av den profeterte syvårige endetidstrengselen rammet jødene ved Holocaust. 

I den resterende og kommende halvpart av endetidstrengselen vil ikke Dyret lenger komme til når det gjelder jødene i Israel og deres barn, med få unntak, grunnet den beskyttelse staten Israel - atommakten Israel - gir. Samt det vesentlige forhold at ifølge Daniel 12:1 er Mikael Israels høye beskytter i endetiden.

I opptakten til andre halvdel av endetidstrengselen utgjør fremveksten av den sosialdemokratiske rollemodell en særlig viktig faktor - i tett allianse med det Hitler-fremprovoserte FN.

(Mer utførlig om dette under bla.a. posten "fremveksten av den sosialdemokratiske rollemodell").

Når det gjelder jødene i Amerika slipper ikke de jødefiendtlige grupper til med sine trakasserier i tilsvarende grad som i Europa. 
Derfor er det et godt spørsmål om hva som kan tenkes å skje i Amerika - som skal forårsake at rundt seks millioner amerikanske jøder emigrerer til Israel?