tirsdag 22. november 2022

Forutsigelser om EU som har med endetidens orden å gjøre

Storbritannia under Boris Johnson har massivt støttet Ukraina med våpen og annet. Bakteppet er Storbritannias undertegnelse av Budapest-memorandumet i 1994 der de sammen med USA (og Russland) står som garantister for Ukrainas grenser og suverenitet. Men etter Brexit og den WHO-styrte nedstengningen, er Storbritannia i ferd med å krakelere økonomisk.

Storbritannias endelige sammenbrudd henger nøye sammen med endetidens orden og fremveksten av de ti verdensunioner: EU, AU, osv. (de ti horn). 

Det paser dårlig med en annen union i unionen

Det passer unektelig dårlig med en union innenfor en annen union ergo Storbritannia må til pers. Sannsynligvis går Skottland ut av unionen via folkeavstemning, og får et raskt fornyet EU-medlemskap. Nord-Irland gjenforenes med Irland og forblir et EU-land. 

At England vil motsette seg og nekte skottene folkeavstemning om løsrivelse fra unionen kommer neppe skottene til å bry seg om i lengden. De kommer til å vise ulydighet og gjennomføre folkeavstemningen, men neppe før kroningen av Charles 2, sommeren 2023.

Også England og Wales vil søke om EU-medlemskap. Norge og Island blir også EU-medlemmer på sikt. 

Slik det er nå med EØS-avtalen sitter Norge på gangen i forhandlinger, men betaler mer penger til EU enn flere EU-land gjør. Noe som ikke er holdbart i lengden for norske politikere med personlige ambisjoner. Dessuten har klima blitt et overordnet tema for partier som tidligere var EU-motstandere. Disse er snart for medlemskap innad. Veien ligger med ett skinnende og åpen.

EU, ivrer for den sosialdemokratiske agenda: en ny økonomisk verdensorden under ledelse av FN. (En kan saktens spørre hvor det blir av nasjonalstaten i en slik sammenheng?)

En chip på størrelse med et riskorn

EU fremstår mer og mer som en overnasjonal klimareligiøs organisasjon. Men er selv i lomma på WHO og Big Pharma som bruker smittevernlovene hensynsløst til å knuse Vestens demokrati. 

Hensikten er å forberede djevelens segl, en ID-chip på størrelse med et riskorn implantert i puten mellom tommel og pekefinger. Merket vil erstatte pass, førerkort, bankkort og annet. En annen opsjon er en usynlig QR-kode tatovert i pannen.

En kristen kan ikke under noen omstendighet ta Dyrets merke. Tiden med Dyrets merke blir en fryktelig tid for menigheten. Forkynnelsen som sier at menigheten skal bortrykkes før den store trengsel, dvs. perioden med Dyrets merke, stemmer ikke og er ren ønsketenkning.

Åpenbaringen 7:14

Jeg sa til ham: Herre, du vet det! Og han sa til meg: Dette er de som kommer ut av den store trengsel, og de har vasket sine kapper og gjort dem hvite i Lammets blod.
 
Disse som nevnes i Åp 7:14 har vært i den store trengsel og er ikke blitt rykket bort før.

_____________ 

 Avkristningen av Norge

Ingen kommentarer: